Account- en gegevensverwijdering

Je ClipboardX-account en gegevens verwijderen

ClipboardX maakt een gedeelde app-accountidentiteit (je Support-ID) die geregistreerde apparaten koppelt. Verwijder deze via Android-instellingen of mail privacy@clipboardx.it.com voor hulp.

Verwijdering aanvragen

ClipboardX verstrekt automatisch een verwijderingssleutel bij het aanmaken van een account of bij de eerstvolgende aanmelding na deze update. Bekijk en bewaar de sleutel veilig in Android-instellingen. Vul de opgeslagen sleutel hier in om het account te verwijderen zonder de app opnieuw te installeren.

Als je account ouder is dan de automatische sleutels en je geen geauthenticeerd geregistreerd apparaat of bewaarde sleutel meer hebt, kan ClipboardX eigendom niet alleen met een Support ID of e-mailadres verifiëren. Stuur geen wachtwoorden of apparaattokens. Heb je nog een geregistreerd apparaat, meld je dan aan en bekijk de sleutel in Instellingen.

Wat ClipboardX verwijdert

Het geauthenticeerde verzoek verwijdert de accountidentiteit en gekoppelde apparaten, koppelingen, inloggegevens en tokens, quota en tegoeden, ClipboardX-rechten en aankoop-/providergegevens, verwijzingen en promoties, plus gekoppelde analyses, overdrachts-/verbindingslevenscyclus- en beveiligings-/auditgegevens. Inloggegevens van alle geregistreerde apparaten worden ongeldig. Google beheert eigen Google Play-transactiegegevens apart.

Klembord en lokale gegevens

Klembordtekst en afbeeldingen worden tijdelijk versleuteld doorgestuurd; ClipboardX bewaart geen klembordinhoud of cloudgeschiedenis. Android- en Windows-geschiedenis is lokaal en blijft na accountverwijdering staan. Wis deze op elk apparaat of verwijder de app.